Hyr entrématta i Stockholm från logomattan.se

Entrémattor med företagslogga

Entrémattor är ett utmärkt sätt att marknadsföra ditt företag och göra ett gott första intryck på kunder och klienter. Logomattor kombinerar hållbarheten och funktionaliteten hos en entrématta med den extra fördelen att visa just ditt företags logotyp eller varumärke.

Därför är logomattor ett utmärkt marknadsföringsverktyg för företag av alla storlekar. Logomattan.se erbjuder även skräddarsydda logomattor för att se till att din matta blir unik och fungerar för ditt ändamål.

Olika typer av entrémattor och logomattor

Du kan hitta flera olika mattyper på sidan som eventmattor för dina speciella event och funktionsmattor kan dela av och minska smutsspridning i lokalen. Du kanske behöver en inrednings matta till konferensrummet eller i dina möteslokaler.

Det kan även finnas en funktion med en designmatta där det kan förekomma spill som vid exempelvis en kaffemaskin. Vid ditt företagsentré kan en skrapmatta eller ringgummimatta vara bra för att ta hand om den grövsta smutsen utifrån. Dessa fungerar genom att det grova mönstret i mattan gör så att smutsen samlas på ett ställe och enklare kan rengöras vilket sedan minskar slitaget på din logomatta på ett effektivare sätt.

När du väljer en logomatta kan det vara bra att få lite tips och råd, om hur du bäst löser just dina behov. Det kan röra sig om tips om hur mattan behöver utformas för att inte behöva rengöras allt för ofta och för att på så sätt annars riskera att bli mindre hållbar över tid.

Placeringar av logotypen kan vara avgörande för slitagemönstret som blir och för mattans totala utseende. Fördelen med att anlita ett proffs på hyrmattor är många, bland mycket annat kan dem hjälpa dig med rätt typ för ditt ändamål.

Oavsett om du letar efter ett enkelt sätt att marknadsföra ditt företag eller om du behöver en slitstark och funktionell matta, för områden med hög trafik har logomattan allt du behöver oavsett om du behöver hyra eller köpa. Du kan hyra en loggomatta, eller din entrématta i Stockholm.

Samarbeta med 24stockholm

Vill du att din artikel ska synas här?

Vill du att din artikel ska synas här på 24Stockholm? Vi publicerar dina färdiga artiklar, samt skriver artiklar efter dina önskemål. Kontakta oss i formuläret nedan för mer information.