En guide till piercings

Att få en piercing i Stockholm är mycket enklare än du tror! Det finns många olika ställen på kroppen som man kan pierca och varje piercing har sitt eget unika utseende. I det här blogginlägget kommer vi att utforska några av de mest populära typerna av piercingar, bland annat näspiercingar och öronpiercingar.

Näspiercing

Näspiercing är en av de mest populära typerna av piercingar som finns. De finns i många olika former och storlekar, allt från näsdubbar till näsringar. De kan placeras var som helst längs näsbryggan eller näsborrarna, men vanligtvis placeras de längst ut på näsan. Näspiercingar passar bra till alla kläder och kan ge en extra touch av stil till din look.

Öronpiercings

Öronpiercings är en annan klassisk typ av piercing som har funnits i århundraden. Den vanligaste typen av öronpiercing är en lobpiercing, som är placerad på den nedre delen av örsnibben. Denna typ av piercing ses ofta som en startpiercing eftersom den är relativt snabb och enkel att få gjord. Andra typer av öronpiercingar är helixpiercingar (som går genom brosket i den mellersta delen av örat), traguspiercingar (som går genom en liten bit brosk nära hörselgången) och rook/snug/daith/conch/scaffold/industripiercingar (som går genom olika delar av ytterörat).  

Oavsett vilken typ av piercing du är intresserad av att få är det viktigt att göra din research i förväg så att du vet vad du kan förvänta dig när du anländer till studion eller butiken där du ska få piercingen. Se till att du tar reda på deras steriliseringstekniker, instruktioner för eftervård, prisstruktur osv. så att du känner dig bekväm när du går in på ditt möte. Piercingstudior ska alltid få sina kunder att känna sig välkomna och omhändertagna – så om din studio inte erbjuder denna typ av upplevelse ska du hitta en annan! Att bli piercad är snabbt och enkelt – och med så många alternativ där ute finns det något för alla!

Samarbeta med 24stockholm

Vill du att din artikel ska synas här?

Vill du att din artikel ska synas här på 24Stockholm? Vi publicerar dina färdiga artiklar, samt skriver artiklar efter dina önskemål. Kontakta oss i formuläret nedan för mer information.