Rengöring med kolloidalt silver och silvervatten

Skillnaden mellan: Silvervatten och kolloidalt silver

Naturprodukter som silvervatten och kolloidalt silver har använts för olika ändamål i århundranden. Naturliga produkter har använts i århundraden för att behandla en mängd olika sjukdomar. Idag vänder sig fler och fler människor till naturprodukter som exempelvis naturliga kosttillskott som exempelvis MSM pulver, och kollagenpulver, för sin hälsa och sitt välbefinnande. Naturprodukter är säkra, effektiva och ofta billigare än konventionella behandlingar men man ska alltid rådgöra med läkare innan användning.

Det finns många fördelar med att använda naturprodukter. Naturliga produkter tillverkas av växter, örter och andra naturliga ingredienser. De är skonsamma för kroppen och orsakar färre biverkningar än konventionella mediciner. Naturliga produkter har också större sannolikhet att vara effektiva mot ett bredare spektrum av sjukdomar eftersom de innehåller en mängd olika aktiva ingredienser. Naturprodukter är allmänt tillgängliga och kan hittas i de flesta hälsokostbutiker. Om du är intresserad av att prova naturprodukter, prata alltid med din vårdgivare först.

Hur används kolloidalt silver och silvervatten idag?

Kolloidalt silver är en suspension av silverpartiklar i vatten. Silvervatten är helt enkelt vatten som har behandlats med silver. Det finns några viktiga skillnader mellan kolloidalt silver och silvervatten. Silvervatten framställs genom att små silverpartiklar suspenderas i vatten. Kolloidalt silver framställs däremot genom att små silverpartiklar suspenderas i en vätska, t.ex. alkohol eller vatten.

Båda har använts i århundraden som naturläkemedel och är kända för att ha kraftfulla antibakteriella och antivirala egenskaper. Kolloidalt silver sägs vara effektivare än silvervatten, men det finns inga vetenskapliga bevis för detta påstående. Silvervatten är vanligare eftersom det är lättare att tillverka och lagra. Idag finns det stör för att detta inte ska användas i annat avseende än som rengöringsmedel. Så om du letar efter ett mer potent rengöringsprodukt kan dock kolloidalt silver vara rätt väg att gå.

Rengöring med silvervatten och kolloidalt silver i köket

En av de viktigaste fördelarna med kolloidalt silver är att det kan döda bakterier. Faktum är att det ofta används som ett naturligt antibiotikum i historien. Att notera, så ska det inte användas på detta sätt idag utan det är enkom för rengöring och desinficering, vilket kan komma väl till användning i köket. Silvervatten har däremot inte samma antibakteriella egenskaper som kolloidalt silver har, vilket kan vara värt att nämna i sammanhanget. Du kan läsa mer och få mer inspiration om naturprodukter hos exempelvis företaget greatdeal.nu.

Samarbeta med 24stockholm

Vill du att din artikel ska synas här?

Vill du att din artikel ska synas här på 24Stockholm? Vi publicerar dina färdiga artiklar, samt skriver artiklar efter dina önskemål. Kontakta oss i formuläret nedan för mer information.