Fasadrenovering i Stockholm

Fasadrenovering i Stockholm

Hur renoverar du en fasad där det kan vara svårt med byggnadsställningar och olika liftlösningar. Du kan ta hjälp av erfarna klättrare för ditt höghöjdsarbete. Klättrarna är väldigt erfarna och kunniga i den klättringsteknik som krävs för att exempelvis tvätta och måla fasaden på fastigheten, när nu ska utföra en fasadrenovering i Stockholm vilket kan vara lite extra krävande.

En Fasadrenovering kräver mycket planering men kan ibland vara brådskande, som vid ett akut underhåll av fasaden. Det kan röra sig om att besiktiga och reparera tak men även måleri till plåtarbeten. Behöver fastigheten byta ut fönster eller reparera så finns kunskaperna även där. Du kan rådgöra med företaget Svensk Arbetsklättring när du behöver hjälp med allt som rör höghöjdsarbeten.

Fallskyddsutbildning i Stockholm

Anlita en expert på reparbete när du vill utbilda dina anställda i fallskyddsutbildning och har erfarenhet i det som kallas för Rope access. Genom att använda dig av erfarna klättrare när du utbildar din personal så kan dessa svara på alla frågor som kan dyka upp. Du kan utbilda dina anställda i fallskydd takarbete, arbetsklättring och även för master. Företaget är kunniga inom alla normer och regler som gäller och kursdeltagaren kommer få en bättre inblick i detta efter att ha gått utbildningen.

Fördelar jämtemot byggnadsställningar och liftar

Att anlita en expert på klättring när du vill renovera skapar nya möjligheter för dig att punktrenovera din fasad eller kompletteringsmåla vid behov. Genom att inte behöva montera upp dyra och platskrävande byggnadsställningar eller skylifts så sparar du både tid och pengar.

Det kan även vara så att du inte behöver begära bygglov eller spärra av större delar av vägarna eller trottoarer vilket kan vara fördelaktigt i många fall. Det kan även vara svårt på innegårdar och svårtillgängliga ställen i övrigt. Genom att använda dig av erfarna klättrare så kommer dessa snabbt kunna bedöma om det går att utföra en säker renovering på det stället där du behöver renovera.

Samarbeta med 24stockholm

Vill du att din artikel ska synas här?

Vill du att din artikel ska synas här på 24Stockholm? Vi publicerar dina färdiga artiklar, samt skriver artiklar efter dina önskemål. Kontakta oss i formuläret nedan för mer information.