Snygga måttanpassade duschväggar

Måttbeställ dina bastudörrar i glas

Har du alltid drömt om en bastu inomhus i ditt badrum, men har visat sig att det är allt för svåra mått så standard lösningar fungerar inte eller passar inte in i din stil. Du kanske är i full fart med att bygga till poolhuset med en skön relaxavdelning och tillhörande basturum. Bastudörrar finns i flera olika färger och många väljer ofta att ta en mörkt tonad variant, men det finns flera alternativ till detta idag.

Unna dig en lyxkänsla i ditt badrum med en duschvägg i glas med svart spröjs

Vill du få det lite utöver det standardiserade och utöka känslan så det blir mer som ett lyxigt hotell då finns det måttanpassade duschhörnor som möter de flesta behov. Du kanske söker en måttanpassad duschvägg till duschen eller en badkarsvägg som är av finare design. Idag behöver du inte välja på en dåligt designad produkt utan du kan istället måttbeställa din duschvägg.

Upptäck fördelarna med att bada bastu

Det finns många fördelar med bastubad, bland annat förbättrad kardiovaskulär hälsa, ökad cirkulation, smärtlindring och förbättrad hudhälsa. Bastubad har också visat sig bidra till att lindra stress, förbättra sömnkvaliteten och stärka immuniteten. Dessutom kan bastubad hjälpa till att avgifta kroppen genom att hjälpa till att avlägsna gifter genom svettning.

Alla dessa hälsofördelar gör bastubadandet till ett utmärkt sätt att förbättra din allmänna hälsa och ditt välbefinnande. Bastubad kan bidra till att minska ångest genom att främja avslappning. Ångan kan också hjälpa till att lösa upp trängsel och tryck i bihålorna. Bastubad kan också främja bättre sömn genom att hjälpa till att reglera kroppstemperaturen.

När du känner dig stressad går din kropp in i kamp- eller flyktläge, vilket kan leda till ett antal olika fysiska och psykologiska symptom. Dessa inkluderar ökad hjärtfrekvens, förhöjt blodtryck och ökade nivåer av kortisol (stresshormonet).

Bastubad kan hjälpa till att motverka dessa effekter genom att framkalla ett tillstånd av avslappning. Detta beror på att bastubad ökar nivåerna av endorfiner (de välgörande hormonerna) i hjärnan. Dessutom kan värmen från bastun bidra till att lösa upp spända muskler, vilket också kan bidra till en känsla av avslappning.

Samarbeta med 24stockholm

Vill du att din artikel ska synas här?

Vill du att din artikel ska synas här på 24Stockholm? Vi publicerar dina färdiga artiklar, samt skriver artiklar efter dina önskemål. Kontakta oss i formuläret nedan för mer information.