Designa din egna tygväska med tryck

Skapa en egen tygväska med tryck

Nu kan du enkelt skapa eget tryck på mössa, fotomuggar, designa egen vattenflaska, tygväska med tryck eller designa en keps bara genom några knapptryck. Det finns några sajter för detta på nätet som har smidiga guider där du kan skapa T-shirt med tryck, designa egen tröja till och med designa egen hoddie.

På exempelvis egendesign.se finns ett smidigt system för att skapa många olika typer av tryck på olika typer av föremål. När du designar egna kläder så är det bra att hålla kolla så att storlekar på tröjor och t-shirt motsvarar det som tillverkaren anger. Ibland kan det vara bättre att ta en storlek större eller mindre beroende på detta.

Nu behöver du inte använda den där intetsägande tygväskan när du ska handla eller transportera dina saker. Skapa din egna tygväska och du vet väl om att du som designer inte alltid behöver använda digitala verktyg utan du kan enkelt fota av din skapelse istället, allt som krävs då är oftast lite enklare bildbehandling som någon i din bekantskapskrets säkert kan bistå med.

Tänk på att underlagets kvalitét också påverkar upplevelsen på din beställda produkt

När det kommer till digitala tryck så är det även väldigt viktigt att det originalet som lämnas in överensstämmer med det resultatet du vill uppnå. Det går således inte att skicka in ett dåligt underlag på exempelvis en lågupplöst företagslogga eller en suddig bild då resultatet blir en kopia på just det resultatet. Är du tveksam på om du har tillräckligt god kvalitét på ditt digitala underlag så är det bättre att kontakta företaget som trycker ditt digitaltryck så kan dem leda dig vidare.

På så sätt slipper man många av dessa onödigt fel och det blir ett mer träffsäkert resultat totalt. Hållbarhet är väldigt viktigt, genom att det inte blir returer som kanske måste destrueras så kommer både du som beställare bli nöjdare med produkten. Detta gäller alla former av produkter som är enkla att beställa online, då det oftast inte går att prova eller testa sig fram. Genom att manuellt dubbelkolla sina mått och jämföra så kommer det bli mindre fel vilket bidrar till ökad hållbarhet för alla inblandade.

Samarbeta med 24stockholm

Vill du att din artikel ska synas här?

Vill du att din artikel ska synas här på 24Stockholm? Vi publicerar dina färdiga artiklar, samt skriver artiklar efter dina önskemål. Kontakta oss i formuläret nedan för mer information.