En trygg plats för din hund under arbetstid

Har du nyligen flyttat till Stockholm med din hund? Det finns inget härligare än att ha en hund, men tyvärr är det inte alltid lätt att ge en hund den tid den behöver. Helst ska hunden inte lämnas ensam i mer än några timmar och behöver någon som tar ut den vid olika tider på dygnet. Det är inte lätt när man jobbar, och det är där vi kommer in i bilden. Låt oss förklara vad vi kan erbjuda dig och din hund.

Lokaler i Stockholm

Du hittar oss i en otroligt fin lokal på Östermalm där vi välkomnar alla olika hundraser. Vi har nära till flera grönområden som vi promenerar igenom när vi är ute och rastar hundarna. När de inte är ute spenderar de tid i vårt lyxiga hundrum med flera soffor, sköna mattor och annat hundar älskar. Självklart håller vi ett öga på ditt husdjur och finns nära till hands under hela dagarna.

Välutbildad personal

Vi tror att hundar mår bäst runt personal som vet vad de gör. Därför är alla medarbetare som arbetar hos oss utbildade och erfarna. Vi anställer hunduppfödare, hundbeteendeforskare och hundtränare för att skapa ett team med lång erfarenhet inom olika områden. Vi litar på att vi kan ta itu med varje situation som kan uppstå med din hund under vistelsen hos oss.

Känn dig trygg

Du ska känna dig trygg när du lämnar din hund hos oss. Därför lovar vi att ta hand om din hund precis som vi tar hand om vår egen. Vi älskar hundar och vi kommer alltid att göra vårt bästa för att din hund ska bli så bekväm som möjligt på vårt hunddagis i Stockholm. Om du har några frågor är du mer än välkommen att kontakta oss. Tillsammans kan vi definitivt hitta en lösning som är perfekt för dig och din hund!

Samarbeta med 24stockholm

Vill du att din artikel ska synas här?

Vill du att din artikel ska synas här på 24Stockholm? Vi publicerar dina färdiga artiklar, samt skriver artiklar efter dina önskemål. Kontakta oss i formuläret nedan för mer information.