Däckservice och hjulinställning och uthyrning av entreprenadmaskiner på Gotland

Hyra padda eller minigrävare till sommarstället på Gotland

Planerar du semesterns renoveringsprojekt och undrar lite hur du kan hyra en mingrävare, dumper och en markvibrator även kallad padda till projektet när du är på Gotland och i Visby. Det finns flertalet olika entreprenadmaskiner att välja på, men även släpkärror och lastbilar om det skulle behövas. På så sätt slipper du köra dessa med båten över och kan lugnt boka upp dessa på plats på så sätt spara en massa tid,

Få hjälp med batteriet till dina fordon eller få hjälp att byta vid behov

Har du en motorcykel, traktor, lastbil eller i behov av ett vanligt bilbatteri som du behöver få hjälp med. Så kan de hjälpa dig med hur batteriet mår eller om det behöver bytas ut och vilken sort du bör välja. Det brukar kunna bli problem med batterier som inte underhållsladdas över vintern.

Det kan göra så batteriet inte kan laddas och ge andra symptom som gör att du inte kan använda din motorcykel eller traktor när du väl har din välförtjänta semester.

Hjulinställning och däckservice när du är på Gotland

Hos däckverkstaden Åströms Sanda på Gotland i centralorten Visby, kan du även få hjälp med däckbyten, däckservice, balansering och inköp av sommardäck och vinterdäck. Efter ditt däckbyte kan du även få hjälp med däckhotell som innebär förvaring av dina däck och du slipper du släpa dessa till fastlandet om det är din sommar eller vinterbil.

Behöver hjälp med däckbyte eller justering av hjul på Gotland kan du kontakta verkstaden som hjälper Gotlands alla bilister med däckbyte och hjulinställning. En hjulinställning behövs ibland för att se till så alla däcken är riktade rätt och inte tar skada när bilen körs, eller slits på ett onaturligt sätt.

Du kan märka att din bil har fel hjulinställning eller har dåliga däck genom att bilen drar åt något håll eller att däcken slits på ett sätt som inte är längst med däckmönstret. Detta kan dock även bero på felaktigt lufttryck i däcken där ett för lågt eller för högt däcktryck kan ge skador på däcken men även utgöra fara vid olika typer av väglag, som exempelvis vått väglag.

Samarbeta med 24stockholm

Vill du att din artikel ska synas här?

Vill du att din artikel ska synas här på 24Stockholm? Vi publicerar dina färdiga artiklar, samt skriver artiklar efter dina önskemål. Kontakta oss i formuläret nedan för mer information.