Sjötransporter och skärgårdstaxi i Stockholms skärgård

Få hjälp med flyttlasset till skärgårdshuset

Har du funderat på hur alla skärgårdsbor löser situationen med att transporter större varor ut till lantstället i skärgården. Hur lyckas de egentligen transportera alla sakerna till den stora renoveringen? Det kan vara så att dem löser detta med en egen båt, men oftast är det enklare att hyra in tjänsten av ett vant proffs på sjötrafik och sjötransporter.

Det är bra att välja en leverantör som har en hög lastkapacitet och som till och med har en egen kran och bogklaff för enklare av- och pålastning. På så kan du enklare styra upp dina transporter i vikter upp till 2.5 ton, utan att behöva vänta på ett större lastfartyg eller större lastbåt, som dessutom kan vara uppbokat månader i förväg. Du kan till och med beställa grus, sand, jord men till och med ved för att kunna värma upp ditt lantställe med och få en längre säsong och kunna njuta att det mysiga skärgårdslivet.

Ska du flytta till skärgården eller behöver hjälp med att ta hand om olika saker som ska till återvinning så kan det även vara en väldigt smidig lösning att anlita någon som kan hjälpa till med rensningen och bortforslingen av föremålen från skärgårdshuset.

Använd skärgårdstaxi och ta dig till och från stan ut i skärgården

När man planerar en renovering eller flytt så brukar det vara enkelt att glömma vissa saker, eller behöva utföra något typ av kompletteringsköp. Då kan det vara bra att veta att det även finns sjötaxi. Denna kan ta den mindre sjövane hem tillbaka till staden och sedan tillbaka ut till landstället igen. Detta sker med en så kallad båttaxi eller skärgårdstransport.

Företaget Skärgårdsjouren har turer i hela Stockholm skärgård, via Vaxholms och Österåkers sjötransport och erbjuder öfrakter med lastbåt. de kan även hjälpa dig med montering och bojarbete av olika bojar och bojsten i Stockholms skärgård.

Samarbeta med 24stockholm

Vill du att din artikel ska synas här?

Vill du att din artikel ska synas här på 24Stockholm? Vi publicerar dina färdiga artiklar, samt skriver artiklar efter dina önskemål. Kontakta oss i formuläret nedan för mer information.