Nya taklampor, mönstrade kuddfodral och allt du behöver till inredningen hos Trendhuset.com

Skapa nya trevliga rum med några få enkla steg

När det gäller inredning finns det många sätt att ge ditt hem en ansiktslyftning. Utan att du faktiskt behöver göra några större renoveringar. Du kan lägga till nya möbler, ändra färgen och lägga till mer grönska där det behövs. Du kan också släppa in mer naturligt ljus med större fönster eller genom att lägga till en färdigsydd kappa till köksfönstret.

Ett av de enklaste sätten att ge ditt hem ett modernare utseende är att lägga till en bordslöpare. Detta kan göras genom att köpa en färdig sådan eller genom att göra en egen. En bordslöpare är en duk som löper längs bordets lång- eller kortsida och kan användas för att skydda bordsytan eller för att ge lite extra stil åt din bordsdukning.

Fördelarna med att använda hemtrevliga spetsgardiner i din inredning

Du kan också lägga till en spetsgardin bakom köksfönstret. Detta är ett utmärkt sätt att lägga till lite extra ljus till ditt kök och få det att se mer modernt ut. Det är också ett bra sätt att få in mer ljus ur små fönster. Det gör även att du inte behöver stänga ute ljuset på samma sätt, som med vanliga gardiner.

Om du letar efter mer inspiration kan du hitta massor av det på exempelvis trendhuset.com. Där finner du det mesta du kan tänkas behöva för att skapa snabba och snygga renoveringar med enkla medel samtidigt som du håller en genomgående hög kvalitét i dina val.

Vill du vill renovera ditt badrum redan i helgen med en begränsad budget så får du här fem tips för att komma igång

1. Börja med att rensa. Gör dig av med alla onödiga saker för att få utrymmet att kännas mer öppet och inbjudande.

2. Ett nytt lager färg kan göra underverk för vilket rum som helst – fundera på att använda en statementfärg eller en naturinspirerad ton.

3. Investera i några snygga förvaringslösningar för att maximera funktionalitet och stil.

4. Byt ut gamla beslag mot nya för en omedelbar uppdatering.

5. Glöm inte bort belysningen! Rätt ljus kan få även de minsta badrummen att verka mer rymliga och inbjudande.

Samarbeta med 24stockholm

Vill du att din artikel ska synas här?

Vill du att din artikel ska synas här på 24Stockholm? Vi publicerar dina färdiga artiklar, samt skriver artiklar efter dina önskemål. Kontakta oss i formuläret nedan för mer information.