Företagsmäklare i Stockholm

Sälja företaget med företagsmäklare

Hur kan en företagsförmedling gå till?

Det finns många steg att ta hänsyn till för att presentera en bra bild av ditt företag så du kan få högsta möjliga värdering av bolaget. Det räcker inte bara att visa på goda tillväxtsiffror och bistå med ekonomiska prognoser. En fastighetsförmedlare hjälper dig att sälja företaget genom att presentera alla fördelar och ge en nyanserad bild av ditt företag som gör den enklare för kunden att nå ett köpbeslut.

Ett företag som BizBridge Corporate Advisor hjälper dig hitta en primär köpare, förbereder förhandlingsfasen, agerar ledande i säljmöten, i förhandlingar och hanterar hela due diligence processen även kallad företagsbesiktning. Din rådgivare finns med när kontraktet ska undertecknas och finns kvar för konsultation även efter så du kan känna dig trygg i alla led. Vidare får du ett exempel på hur en BizBrigde process kan se ut när du anlitar dem som företagsförmedling när du vill sälja ditt aktiebolag.

Vilka fördelar finns med att anlita en företagsmäklare?

Ditt företag eller koncern vill kanske förvärva ett nytt aktiebolag och är i behov av en kompetent m&a rådgivare – Mergers and Aquisition som är en licensierad BCMS partner. Genom att nå ut till den globala marknaden så kan företaget sträcka sig ut i världen, öka tillväxten och nå upp till företagets uppsatta målsättningar.

BizBridge Corporate Advisors är din företagsmäklare i Stockholm, som du kan anlita när du vid försäljning av ditt företag. Genom en företagsförmedling för att hitta lämpliga köpare kommer du få rätt värde på ditt företag vilket gynnar både dig som säljare.

Den nya ägaren kommer få en tydligare bild av företagets historiska och kan få en tydlig redovisning av hur den prognostiserade framtida tillväxten i bolaget kan komma att se ut vid ett ägarbyte. Att enbart fokusera på traditionella värderingsmetoder är inte alltid den bästa lösningen vid köp av företag, även om den visar på hur företaget gått över tid så vill köparen veta att det finns tillväxtkraft i bolaget framåt.

Samarbeta med 24stockholm

Vill du att din artikel ska synas här?

Vill du att din artikel ska synas här på 24Stockholm? Vi publicerar dina färdiga artiklar, samt skriver artiklar efter dina önskemål. Kontakta oss i formuläret nedan för mer information.