Laddstationer för hemmet från EV + charge

Ladda din elbil hemma med en laddningsstation

Hur laddar jag min elbil säkrare?

Det finns mängder med olika lösningar för din just din elbil och det kan vara svårt att veta exakt vad som behövs för att ladda bilen säkert. Ibland är nämligen elsystemet i huset inte anpassat för det aktuella elbehovet som din nya bil kräver. Därför är det bra att säkerhetsställa så att du använder rätt laddstation som är framtidssäkrad med rätt kablar, eller adaptrar till din elbil. Du kan genom detta få rätt underlag när du ska förmedla information till din elektriker vid uppgradering av ditt elsystem.

Finns det adaptrar till min nuvarande laddningskabel?

Företaget EV Charge +, vet vad som behövs för att göra din installation på ett smidigt sätt med rätt utrustning. På sidan finner du deras EV laddningskabelkablel för elbilar Typ 1 och Typ 2 och även adaptrar för laddningskablar för elbilar, såsom exempelvis chademo för Tesla.

På så sätt kan även din nuvarande laddningskabel passa till utbudet av alla deras EV laddningsstationer för hemmet och du kan på ett säkert sätt ladda din elbil hemma. Genom att använda EV Charge + laddningskablar med kontrollbox när du laddardin elbil så anpassar den laddningen så att den bättre stämmer överens med laddningsbehovet.

Kan jag använda samma laddstationslösning hemma som på det egna företaget?

När du kontaktar EV Charge + så kommer de garantera en helhetstänkande lösning där du får hjälp med att få rätt laddning till den elbilen du valt, eller planerar att köpa. Rådgör gärna innan ditt elbilssköp eller hör av dig om du går i tankarna om att skaffa laddstation eller tillbehör som passar just dina framtida behov för laddning av elbil. EV Charge + levererar även till företag, det kan vara en stor fördel att köpa en liknande lösning både för hemmaladdning som på ditt egna företag eller om företaget du arbetar för planerar en kommersiell laddstationslösning.

Samarbeta med 24stockholm

Vill du att din artikel ska synas här?

Vill du att din artikel ska synas här på 24Stockholm? Vi publicerar dina färdiga artiklar, samt skriver artiklar efter dina önskemål. Kontakta oss i formuläret nedan för mer information.