Skapa ett ljudsystem i hemmet med retroinspirerade Roberts Radio

Inred med ljud av högsta Roberts Radio kvalitét

Du kan på ett enkelt sätt idag bygga ett eget system med ljud i alla rum genom att placera ut en högtalare från Roberts Radio. Denna snygga retro högtalare finns i några olika modeller och passa bra i det flesta typer av rum. Roberts Radio är något av en klassiker inom radiovärlden och det nya inbyggda digitala systemet tillför mycket nytta. Med dagens enklare teknik kan du strömma ljud via Bluetooth eller genom strömning direkt från någon populär streamingtjänst.

Skapa ett sömlöst ljudsystem som du enkelt kan styra med rösten

När du bygger ett ljud system för alla rum så bör du tänka på att du kommer bli lite bortskämd med funktionerna. Brukar du använda någon röstassistent eller liknande så kommer du vilja kunna styra din Roberts Radio även med den, vilket är möjligt med Roberts Radio iStream3. Genom att använda röststyrning så kan du skapa scenarion med belysning och andra saker som är kopplat till ditt system. Du kommer garanterat ha nytta av extra funktionerna, men om det räcker med en Bluetooth kopplad högtalare så bör du tänka att det är mer för att koppla direkt mot din smartphone.

Röststyrning har många fördelar jämfört med traditionella metoder för att styra ljudhögtalare. Den är mycket enklare att använda och kan aktiveras var som helst i rummet. Röststyrning av en Roberts Radio gör det också möjligt att styra flera högtalare samtidigt. Genom att använda röststyrning så går det oftast att skapa anpassade ljudprofiler som passar perfekt för dina lyssningspreferenser.

Slipp omoderna fjärrkontroller och styr din tekniska utrustning med rösten istället

Den är effektivare än traditionella metoder som knappar och fjärrkontroller. Du kan styra flera enheter med rösten, och du behöver inte vara i samma rum som enheten. Röststyrning är också bra för personer med problem med fingerfärdighet eller som inte kan använda en traditionell fjärrkontroll. Att använda röststyrning är även bekvämt eftersom du kan använda säga åt systemet att höja ljudet eller berätta nästa steg när du lagar mat eller bakar och skulle du behöva en fjärrkontroll så finns det en app till din smartphone.

Samarbeta med 24stockholm

Vill du att din artikel ska synas här?

Vill du att din artikel ska synas här på 24Stockholm? Vi publicerar dina färdiga artiklar, samt skriver artiklar efter dina önskemål. Kontakta oss i formuläret nedan för mer information.