Doftljus och Aroma diffuser för att skapa väldoft i hemmet

Doftljus som skapar en lyxig hemkänsla

På doftbox.se finns olika varianter för att inreda hemmet med doftljus, flera varianter av eterisk olja, doftpinnar eller luftfuktare. Det finns flertalet olika typer av doftljus och doftpinnar som passar i dem flesta hem.

Bland produkterna från Doftbox finns en smidig, så kallad aroma diffuser. Denna skapar en härlig spridning av doften. Den väldoftande oljan förbränns och doftämnena, sprids genom en härlig dimma. Detta skapar en mysig effekt som gör att man uppskattar doften betydligt mer.

Fördelarna med att använda en aroma diffuser i hemmet eller på kontoret. Diffusern kan även bidra till ökat välbefinnande genom att tillföra fukt till luften.

Diffusern kan användas för att skapa en starkare upplevelse för och förbättra välbefinnandet. Den har också en tekniskt modern samt exklusiv design som gör den perfekt för användning även på natten.

Skillnaden mellan att använda doftsprayer och anda doftprodukter

Traditionellt har doftsprayer och andra rumsdofter som med doftpåsar för garderob eller bil eller doftpinnar som du placerar ut där du behöver ett extra tillskott av väldoft. Det finns speciella ljus med träveke men även flera olika typer av doftljus.

Vill man ha något extra speciellt så finns det olika doftlampor som förångar doftoljor genom en katalytisk process. Tar doften slut så går det att fylla på med en klassisk Maison Berger refill.

Fördelar med att använda automatisk aroma diffuser

Doftljus och doftlampor med kräver dock en viss översyn vi användande, vilket en aroma diffuser inte gör på samma sätt. Den går att ställa in med ett intervall och sprider dofter mer fördelat över dygnet.

För linneskåpet finns ett speciellt linnespray som kallas för linnevatten. Denna skapar en speciell doft av nytvättat linne, men vill du ha något mer klassisk så kan detta vara ett bra alternativ.

Vill du ha något som ger dofter över tid så kan en doftpåse fungera bra. Alternativt ett smidigt platsbesparande doftkort som du enkelt kan hänga i garderoben eller linneskåpet.

Samarbeta med 24stockholm

Vill du att din artikel ska synas här?

Vill du att din artikel ska synas här på 24Stockholm? Vi publicerar dina färdiga artiklar, samt skriver artiklar efter dina önskemål. Kontakta oss i formuläret nedan för mer information.