Samlarmuggarna från Mumin

De flesta personer samlar på något, vissa gör det medveten och andra inte. Men vad folk väljer att samla på kan variera. Det kan vara allt från stenar, frimärken eller historiska objekt. En annan sak som många samlar på är Muminprodukter, närmare bestämt Muminmuggar. Detta har bidragit till att det idag kan vara svårt att få tag på dem, samt att vissa är väldigt dyra.

Karaktärerna i Mumin är svåra att inte gilla, vilket gör dem så ikoniska och populära. Alla olika pastellfärger och deras mönster som förekommer i Muminvärlden är perfekta för muggar och andra produkter. Det är också därför som vissa Muminmuggar är så sällsynta och har prislappar efter det. Men på Lilla Stork kan du ha turen att hitta sällsynta muminmuggar som ingen annan kan hitta.

Men Muminmuggar är inte det enda som du hittar i Lilla Storks utbud. De har även Maileg kanin och dockservis som skulle göra sig perfekt i barnrummet. När du inreder ett barnrum är det några saker att tänka på. Det bör inte finnas några dyra eller ömtåliga föremål, eftersom det finns en risk för att de kan gå sönder medan ditt barn leker, vilket bör tas för givet. Det är också viktigt att ditt barn har en omöblerad öppen plats att leka i och kunna fantisera om sin egen lilla drömvärld.

Samarbeta med 24stockholm

Vill du att din artikel ska synas här?

Vill du att din artikel ska synas här på 24Stockholm? Vi publicerar dina färdiga artiklar, samt skriver artiklar efter dina önskemål. Kontakta oss i formuläret nedan för mer information.