Förhåll dig till ett säkerhetsdatablad

Oavsett om du och ditt företag hanterar farliga kemikalier. Då är det väldigt viktigt att ha rätt kunskap och utbildning. Inte bara att veta hur man hanterar och transporterar vissa kemikalier, utan också att veta vad man ska göra i händelse av en olycka. Eftersom enklare transporter nära en olycka kan vara svåra och krångliga på grund av felaktig information och otillräcklig utbildning. Därför bör du kontakta en kemikonsult.

Amasis har hjälpt hundratals företag att utbilda sina anställda att hantera och transportera farliga kemikalier så säkert som möjligt. Med Amasis som din säkerhetsrådgivare får du all möjlig hjälp. De erbjuder allt från ADR-utbildning helt skräddarsydd för ditt företag till att hjälpa till som säkerhetskonsult.

Det är viktigt att förhålla sig till ett säkerhetsdatablad, detta dokument innehållet uppgifter om miljö- och hälsorisker hos vissa kemiska produkter och beredningar.

På ADR-utbildningen får du lära dig om skyldigheter, ansvar, förpackningsetiketter och fraktdokument. Detta gör att du och andra som hanterar kemikalier kan lära dig mer om vad som är rätt och hur man hanterar dem. Varje deltagare kommer också att få ett undertecknat certifikat som visar att de har genomgått ADR-utbildning.

Om du behöver hjälp med kemikaliehantering, vänligen kontakta Amasis konsult AB. Med deras långa erfarenhet och kunskap kan du vara säker på att få den hjälp du behöver.

Samarbeta med 24stockholm

Vill du att din artikel ska synas här?

Vill du att din artikel ska synas här på 24Stockholm? Vi publicerar dina färdiga artiklar, samt skriver artiklar efter dina önskemål. Kontakta oss i formuläret nedan för mer information.