Använd rätt verktyg vid slipning av golv

Många byggprojekt handlar ofta om ytor som måste slipas för bra resultat, eller att till exempel lämna tapetrester på väggar. Det kan ofta bli väldigt dammigt när man slipar större ytor, så det skulle vara skönt att bära en mask som hindrar dig från att andas in dammet. Det finns även några slipmaskiner som kan dammsugas och då minskar det omgivande dammet direkt.

Viktiga saker att komma ihåg vid slipning

Som tidigare nämnt är det alltid en bra idé att använda en ansiktsskärm, men i vissa fall när större partiklar och skräp kan flytta runt kan även skyddsglasögon rekommenderas. Ett par handskar kan också rekommenderas, speciellt om du ska sitta i en dålig arbetsställning. Detta är ett litet utrymme som behöver slipas. Ju färre säkerhetsåtgärder du vidtar desto större är risken för en olycka, så det är lämpligt att vidta så många som möjligt.

För att utföra slipning korrekt så behövs en bra slipmaskin eller en bra golvslip. På PK Sanding hittar du flera slipmaskiner för olika ändamål.

Samarbeta med 24stockholm

Vill du att din artikel ska synas här?

Vill du att din artikel ska synas här på 24Stockholm? Vi publicerar dina färdiga artiklar, samt skriver artiklar efter dina önskemål. Kontakta oss i formuläret nedan för mer information.